Pollastre a l'ast

Inici>Receptes >Pollastre a l'ast
Ingredients:
  • 1 - Pollastre sencer
  • Oli
  • Sal
  • Herbes aromàtiques
Preparació:

Buideu els pollastre, socarreu-lo i renteu-lo.
Salpebreu-lo per tots els costats i poseu-hi herbes a dins.
Travesseu el pollastre de dalt a baix amb un ast i fixeu-lo.
Unteu-lo amb oli i herbes aromàtiques.
Poseu-lo a coure de manera que el ferro vagi girant i aneu untant el pollastre de tant en tant amb el suc que cau a la plata que col·loqueu a sota.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.