Platillo de xai amb pèsols

Inici>Receptes >Platillo de xai amb pèsols
Ingredients:
  • 1 kg - Pit de xai tallat a trossos
  • 1 - Ceba mitjana
  • 2 - Tomàquets
  • 1 copa - Vi ranci
  • 400 g - Pèsols
  • Llard
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu els talls de xai salpebrats amb llard i reserveu-los.
Traieu una mica de greix i en la mateixa cassola feu un sofregit ben concentrat amb la ceba i els tomàquets.
Torneu a posar el xai a la cassola i feu la reducció del vi ranci.
Cobriu-ho d’aigua i deixeu que cogui lentament fins que sigui tou.
Afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho coure fins que estiguin cuits.
Disposeu els talls de xai en corona en una plata calenta, amb els pèsols al mig i la salsa colada per sobre.

Variacions:
Es pot afegir un pebrot al sofregit.
Hi podeu posar una picada d’alls i ametlles al final.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.