Platillo de vedella amb carbassó

Inici>Receptes >Platillo de vedella amb carbassó
Ingredients:
  • 800 g - Vedella tallada com bistecs
  • 2 - Cebes trinxades
  • 1 got - Vi negre
  • 1/2 kg - Carbassó tallat a rodanxes
  • Sal
  • Pebre
  • Farina
  • Oli
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • un grapat - Ametlles
  • Julivert
Preparació:

Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs.
Enfarineu i fregiu el carbassó.
Sofregiu la ceba i quan sigui tova afegiu-hi la carn.
Feu-hi la reducció del vi i mulleu-ho amb aigua.
Quan falti poc per acabar la cocció afegiu-hi la picada i el carbassó.
Deixeu-ho coure tot junt fins que la carn i els carbassó estiguin fets.

Variacions:
Es pot fer amb qualsevol verdura.
Al sofregit s’hi pot afegir tomàquet.
S’hi pot afegir marduix.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.