Platillo de pollastre amb tripa de bacallà

Inici>Receptes >Platillo de pollastre amb tripa de bacallà
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès a trossos
  • 1/2 kg - Tripes de bacallà remullades i netes
  • 3 - Cebes
  • 2 - Alls
  • 4 - Tomàquets
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 6 ametlles
  • 2 llesquetes - Pa torrat
  • Pebre negre
Introducció:

Ingredients per a 6 persones.

Preparació:

Salpebreu i enrossiu els trossos de pollastre, i reserveu-los.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
Afegiu-hi el pollastre i una mica d’aigua i deixeu-ho coure lentament.
Quan falti una estona per acabar la cocció afegiu-hi la tripa de bacallà trossejada i la picada, i deixeu que cogui a foc baix fins que el pollastre i la tripa estiguin cuits.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.