Platillo de pollastre amb mandonguilles i bolets

Inici>Receptes >Platillo de pollastre amb mandonguilles i bolets
  • Platillo de pollastre amb mandonguilles i bolets
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès
  • 200 g - Vedella picada
  • 200 g - Carn magra de porc picada
  • 300 g - Bolets nets i tallats
  • 2 - Tomàquets madurs ratllats
  • 1 - Ceba tallada fina
  • 1 - Ou
  • 1 copa - Vi ranci
  • una molla - Pa remullat amb llet
  • All trinxat
  • Julivert trinxat
  • Farina
  • Farigola, llorer i pebre
  • Oli
  • Aigua
Introducció:

Ingredients per a 6 persones.

Preparació:

Feu les mandonguilles amb les carns de vedella i de porc, l’ou, la molla de pa, all i julivert trinxats, sal i pebre.
Enfarineu-les i fregiu-les.
A banda salpebreu, enrossiu el pollastrei reserveu-lo.
En la mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba, all trinxat, el tomàquet, farigola i llorer.
Feu-hi la reducció del vi ranci, cobriu el pollastre amb aigua i deixeu que es vagi coent.
A mitja cocció afegiu-hi els bolets i les mandonguilles, i abans d’acabar la cocció, afegiu-hi la picada.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.