Platillo de menuts de gallina

Inici>Receptes >Platillo de menuts de gallina
Ingredients:
  • Oueres, tripa, pedrer, coll, potes i cresta de gallina
  • 2 grans - All
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • 1/2 got - Vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 gra d'all
  • Julivert
Preparació:

Bulliu les oueres.
Fregiu els pedres partits per la meitat, les tripes trossejades, els colls pelats i la cresta.
Bulliu les potes, peleu-les i retireu-ne les ungles.
Feu un sofregit amb la ceba, els alls i els tomàquets.
Feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi els menuts i, al cap d’una estona, les oueres.
Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure fins que els menuts estiguin tous.
En l’últim moment afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb menuts de pollastre.
S’hi pot posar també el fetge i les puntes de les ales.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.