Platillo de menuts amb bolets

Inici>Receptes >Platillo de menuts amb bolets
Ingredients:
  • 1 kg - Menuts de pollastre
  • 1/2 kg - Bolets
  • 2 - Cebes trinxades
  • 3 - Tomàquets rallats
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • 2 - Galetes
Preparació:

Escaldeu les potes de pollastre, peleu-les i talleu-ne les ungles.
Netegeu i saleu la resta de menuts.
En una cassola amb l’oli i llard rossegeu els colls, les ales, les potes i els pedrers, i reserveu-los.
Fregiu el fetge i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets, i quan estigui ben concentrat afegiu-hi colls, ales, potes i pedrers.
Mulleu-ho amb aigua, deixeu-ho coure lentament i un quart d’hora abans que estigui cuit afegiu-hi el fetge, els bolets i la picada.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.