Platillo de costelló de porc amb naps

Inici>Receptes >Platillo de costelló de porc amb naps
Ingredients:
  • 1 kg - Costelló de porc tallat a trossos no gaire grans
  • 1 1/2 kg - Naps
  • 1/2 cullerada - Farina
  • 4 - Tomàquets rallats
  • 3 grans - All picat
  • 100 g - Llard
  • Oli
  • Julivert picat
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu el costelló amb el llard i reserveu-lo.
Sofregiu l’all, el julivert i els tomàquets.
Afegiu-hi la farina i els trossos de costelló, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure lentament fins que el costelló sigui tou.
Mentrestant peleu, bulliu, enfarineu i fregiu els naps.
Quan faltin 20 minuts per acabar la cocció del costelló, afegiu-los a la cassola.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.