Platillo d'ànec, naps i peres

Inici>Receptes >Platillo d'ànec, naps i peres
Ingredients:
  • 1 - Ànec net i tallat
  • 1/2 kg - Naps negres
  • 4 - Peres de carn dura
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets madurs
  • 120 g - Sucre
  • Manat d'herbes (canyella, llorer, farigola)
  • 1 branca - Canyella
  • un tros - Pell de llimona
  • 1/2 l - Vi negre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:
Saleu i empebreu l’ànec i poseu-lo a rostir en una cassola a foc lent perquè vagi perdent greix.
Quan estigui enrossit el retireu.
En el mateix greix feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Quan estigui ben concentrat afegiu-hi l’ànec i el manat d’herbes, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure lentament.
Mentrestant peleu i bulliu els naps negres sencers.
Peleu les peres i bulliu-les amb el vi, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella.
Quan falti poc perquè l’ànec estigui cuit, afegiu-hi els naps, les peres i part del vi de coure-les, i deixeu-ho una estona més.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.