Pilotes amb mantellina

Inici>Receptes >Pilotes amb mantellina
  • Pilotes amb mantellina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 750 g - Carn de porc picada
  • 250 g - Carn de la perola picada
  • 6 - Ous
  • 3 grans - All trinxat
  • Julivert trinxat
  • 200 g - Tela de porc
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Feu unes pilotilles amb les carns, els ous, els alls, la sal i el julivert.
Emboliqueu-les amb la tela de porc i fregiu-les.

Variacions:
En lloc de carn de la perola s’hi pot posar carn de vedella picada o només carn de porc picada.

Altres noms:
Mandonguilles amb tela.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.