Peus de porc amb samfaina

Inici>Receptes >Peus de porc amb samfaina
  • Peus de porc amb samfaina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • Farina
  • Samfaina
  • Oli
Preparaciˇ:

Enfarineu i fregiu els peus de porc.
Barregeu la samfaina (vegeu recepte de Samfaina) amb els peus i deixeu que cogui uns 20 minuts tot junt.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.