Peus de porc amb prunes

Inici>Receptes >Peus de porc amb prunes
  • Peus de porc amb prunes
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • 300 g - Prunes seques
  • Farina
  • Allioli negat
  • Sal
  • Brou de bullir els peus
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
  • 1 grapadet - Pinyons
  • 1/2 copa - Vi ranci
Preparació:

Per bullir els peus:
Socarreu els peus de porc, renteu-los i bulliu-los amb la ceba, el manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

Enfarineu i fregiu els peus.
Feu el sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Quan estigui ben confitat afegiu-hi els peus, una mica de brou de bullir-los, les prunes i la picada, i deixeu-ho coure tot junt una mitja hora.
Serviu-los amb l’allioli negat.

Variacions:
Es pot fer també amb orellanes en comptes de prunes.
Es poden gratinar amb la picada per sobre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.