Peus de porc amb pinyons i pèsols

Inici>Receptes >Peus de porc amb pinyons i pèsols
  • Peus de porc amb pinyons i pèsols
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 300 g - Pèsols
  • 50 g - Pinyons
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 1 copa - Vi ranci
  • 1 cullerada - Farina
  • 1 gra - All
  • 1 fulla - Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Brou de bullir els peus
  • Per fer la picada: - Brins de safrà torrats
  • Julivert
  • 2 - Borregos
Preparació:

Per bullir els peus:
Socarreu-los, renteu-los i bulliu-los amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre i sal.

Feu un sofregit amb la ceba, el llorer i el tomàquet.
Quan estigui ros afegiu-hi la farina i feu-hi la reducció del vi ranci.
Afegiu-hi els peus, una mica de brou de bullir-los, els pèsols i la picada deixatada amb una mica de brou.
Deixeu-ho coure tot junt una mitja hora.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.