Peus de porc amb naps negres

Inici>Receptes >Peus de porc amb naps negres
  • Peus de porc amb naps negres
1
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 1/2 kg - Naps negres
  • 2 - Cebes trinxades
  • 1 - Tomàquet madur ratllat
  • Sal
  • Oli
  • Farina
  • Mitja copa de conyac
  • Brou de bullir els peus
  • Per fer la picada:
  • 2 - Alls
  • 1 grapat - Ametlles torrades
Preparació:
Per bullir els peus de porc:
Socarreu-los, renteu-los i bulliu-los amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre negre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Enfarineu i fregiu els peus i poseu-los al sofregit.
Flamegeu-los amb el conyac i afegiu-hi una mica de brou de la cocció dels peus i la picada.
Peleu, escaldeu, enfarineu i fregiu els naps.
Poseu-los a la cassola dels peus i deixeu que bulli el conjunt uns 20 minuts.

Variacions:
Es pot afegir una mica de xocolata a la picada i deixatar-la amb vi ranci.
Es pot fer amb salsifins en comptes de naps.
Al final s’hi pot escampar per sobre pa ratllat, uns quants pinyons i un raig d’oli d’oliva, i gratinar-ho al forn.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.