Peus de porc amb moscatell

Inici>Receptes >Peus de porc amb moscatell
  • Peus de porc amb moscatell
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 2 - Cebes
  • 1/4 l - Moscatell
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Brou de bullir els peus
Preparació:

Per bullir els peus de porc:
socarreu-los, renteu-los i bulliu-los amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

En una cassola sofregiu la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi una mica de farina i deixeu-la coure una mica.
Feu-hi la reducció del moscatell, afegiu-hi una mica de brou de la cocció dels peus i deixeu-ho bullir.
Poseu els peus a la salsa i deixeu que vagi coent tot junt fins que la salsa es faci espessa.

Variacions:
Es pot fer amb costella de porc en comptes de peus.
Es pot acompanyar d’uns naps prèviament bullits i després cuits amb la mateixa salsa dels peus.
Es pot acompanyar amb unes mongetes seques sofregides amb una mica de llard.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.