Peus de porc amb gambes

Inici>Receptes >Peus de porc amb gambes
  • Peus de porc amb gambes
1
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 12 - Gambes
  • 1 - Ceba
  • 3 - Tomàquets
  • 1 cullerada - Farina
  • 1/2 copa - Moscatell
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles torrades
  • 2 llesques - Pa fregit
  • 2 grans - All
  • 1 trosset - Xocolata de la pedra
Preparació:

Per bullir els peus:
Socarreu els peus de porc, renteu-los i bulliu-los amb la ceba, el manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

En una cassola fregiu una mica les gambes i reserveu-les.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi la farina, deixeu-la coure una mica i poseu-hi el moscatell i aigua.
Quan arrenqui el bull hi afegiu els peus de porc i ho deixeu coure uns 10 minuts.
Afegiu-hi les gambes i la picada deixatada amb suc de la cocció i deixeu-ho una estona més.

Variacions:
Es pot fer amb escamarlans en comptes de gambes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.