Peus de porc amb cargols

Inici>Receptes >Peus de porc amb cargols
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 1/2 kg - Cargols bullits
  • 100 g - Pernil a daus
  • 2 - Cebes
  • 1/4 kg - Tomàquets
  • 1 - Bitxo
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Brou de bullir els peus
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • 1 grapat - Ametlles torrades
  • Julivert
Preparació:
Socarreu els peus de porc, renteu-los i bulliu-los amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), pebre negre en gran i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.
Enfarineu i fregiu els peus de porc, i poseu-los en una cassola.
Amb aquest mateix oli feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Afegiu-lo a la cassola dels peus i cobriu-ho amb brou de bullir-los.
Afegiu-hi els cargols, el pernil i el bitxo, i deixeu que cogui uns 20 minuts tot junt.
Quan faltin 10 minuts per acabar afegiu-hi la picada desfeta amb una mica de caldo de la cocció.

Variacions:
Es pot afegir una mica de xocolata a la picada.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.