Peus de porc a la llauna

Inici>Receptes >Peus de porc a la llauna
  • Peus de porc a la llauna
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets
  • 1 cullerada - Farina
  • Allioli negat
  • Sal
  • Oli
  • Brou de bullir els peus
Preparació:

Feu un sofregit ben concentrat amb les cebes i els tomàquets.
Afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Poseu el sofregit escampat en una safata, a sobre els peus de porc bullits i coberts amb el pa ratllat i l’allioli desfet amb una mica del brou de la cocció dels peus.
Poseu-ho al forn uns 10 minuts.

Variacions:
Es pot fer amb peus de be o de cabrit en comptes de porc.
Es pot posar una mica de vi blanc al sofregit.
Es poden desossar els peus bullits quan encara són tebis.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.