Peus de porc a la brasa

Inici>Receptes >Peus de porc a la brasa
  • Peus de porc a la brasa
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Peus de porc bullits
  • Oli
  • Pa ratllat
Preparació:
Unteu els peus amb oli, cobriu-los amb una capa fina de pa ratllat i col·loqueu-los a la graella, a foc viu.
Quan creieu que estan marcats per un costat, gireu-los.
Deixeu-los un moment més a la graella i aparteu-los.

Variacions:
En lloc d’oli es pot fer servir mantega.
S’hi pot posar allioli per sobre i gratinar-los.
Una vegada es treuen del foc s’hi pot afegir per sobre una picada d’all i julivert o una picada de fruits secs.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.