Peus de corder amb cama-secs

Inici>Receptes >Peus de corder amb cama-secs
Ingredients:
  • 16 - Peus de xai
  • 200 g - Cama-secs remullats
  • 3 - Cebes
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 1 - Pastanaga
  • 1 - Porro
  • 4 grans - All
  • Julivert
  • 2 - Claus d'olor
  • Llorer
  • 1 copa - Vi negre
  • 1 cullerada - Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 gra d'all
  • 3 - Galetes maria
Preparació:

Bulliu els peus amb una ceba, la pastanaga, el porro, llorer, julivert, dos alls, pebre, els claus d’olor i sal.
Escorreu-los, enfarineu-los, fregiu-los i reserveu-los.
En el mateix oli feu un sofregit amb dues cebes, dos grans d’all i el tomàquet.
Quan estigui ben concentrat feu la reducció del vi negre, afegiu-hi la farina, remeneu-ho i afegiu-hi el peus.
Tot seguit incorporeu-hi els cama-secs, una mica de brou de la cocció dels peus i la picada, i deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts.

Variacions:
Es pot posar xocolata a la picada.
A la picada, en lloc de les galetes s’hi poden posar carquinyolis.
Es poden saltar els cama-secs abans de posar-los al guisat.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.