Peus de cabrit arrebossats

Inici>Receptes >Peus de cabrit arrebossats
Ingredients:
  • 16 - Peus de cabrit
  • Pa ratllat
  • Ous
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Bulliu els peus amb aigua i sal.
Escorreu-los, salpebreu-los, passeu-los per farina, ou batut i pa ratllat, i fregiu-los fins que quedin rossos per tots els costats.

Variacions:
Es pot afegir al pa ratllat una mica d’all i julivert picats.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.