Peus de cabrit amb pinyons i pèsols

Inici>Receptes >Peus de cabrit amb pinyons i pèsols
Ingredients:
  • 16 - Peus de cabrit
  • 200 g - Pèsols bullits
  • 50 g - Pinyons
  • 1 - Ceba
  • 3 - Tomàquets
  • Farina
  • 2 - Ous
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • 1 grapadet - Ametlles
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:

Bulliu els peus amb aigua i sal, escorreu-los, enfarineu-los, passeu-los per ou batut, fregiu-los i reserveu-los.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi els peus, els pinyons i una mica de brou de la cocció dels peus i ho deixeu coure a poc a poc.
En l’últim moment afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci i els pèsols.

Variacions:
Es poden acompanyar de qualsevol verdura.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.