Perdius estofades

Inici>Receptes >Perdius estofades
Ingredients:
  • 2 - Perdius
  • 1 tall - Pernil a daus
  • 2 - Cebes tallades gruixudes
  • 2 grans - All
  • 2 - Tomàquets partits
  • Manat d'herbes (llorer, farigola, romaní i orenga)
  • 1 got - Vi blanc
  • un raig - Aiguardent
  • un raig - Vinagre
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Netegeu, flamegeu i buideu les perdius.
Traieu els fetges de les perdius i reserveu-los.
Poseu en una cassola les perdius, el pernil, les cebes, els alls, els tomàquets, el manat d’herbes i el vi.
Deixeu-ho estofar i al cap d’una estona afegiu-hi els fetges picats dissolts amb un raget d’aiguardent i un de vinagre.
Deixeu-ho coure fins que les perdius quedin toves.
Poseu-ho a punt de sal.
Partiu les perdius en dues meitats, disposeu-les en una plata calenta i coleu-hi la salsa per sobre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.