Perdiu a la vinagreta

Inici>Receptes >Perdiu a la vinagreta
Ingredients:
  • 4 - Perdius
  • 1 l - Aigua
  • ½ l - Oli
  • ½ l - Vinagre de xerès
  • 3 - Tomàquets madurs
  • 12 - Cebes petites
  • Menudalles de la perdiu
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Sucre
  • 1 cabeça - Alls
  • Sal
  • 2 - Taps de suro
Introducció:

De l'Hostal Cal Jaumet de Torà

Preparació:

Agafeu una olla de terrissa i hi poseu el litre d'aigua, el vinagre, l'oli, la sal, el pebre vermell i el negre, el sucre, les menudalles de la perdiu i els dos taps de suro (per tal que les perdius quedin més tendres).
Després, paseu-ho al foc ben viu fins que bulli. Afegiu-hi les perdius prèviament netes i les poseu en capes alternatives amb les cebes.
Quan comença a bullir, deixeu-ho entre 4 i 5 hores a foc lent.
Es recomana preparar aquest plat d'un dia per l'altre.

Categoria: Carns.
Font: Hostal Cal Jaumet
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.