Peix de roca amb picada

Inici>Receptes >Peix de roca amb picada
Ingredients:
  • 1 kg - Peix de roca
  • 1/2 kg - Patates
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 Pebrot vermell fregit
  • 3 - Alls fregits
  • 1 llesca - Pa torrat o fregit
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:
En una cassola amb oli salteu les patates, cobriu-les d’aigua i deixeu-les bullir.
A mitja cocció afegiu-hi el peix trossejat i la picada deixatada amb el vi ranci.
Salpebreu-ho i ho deixeu al foc fins que el peix estigui cuit.

Variacions:
Es pot acabar el plat amb un allioli per sobre.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.