Patates estofades amb costella de porc

Inici>Receptes >Patates estofades amb costella de porc
  • Patates estofades amb costella de porc
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Costella de porc
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets trinxats
  • 2 - Alls trinxats
  • 1 kg - Patates esbocinades
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 2 - Alls
  • Julivert
Preparació:
En una cassola amb oli i llard, fregiu la costella fins que estigui ben rossa.
Tot seguit feu-hi un sofregit ben concentrat amb la ceba, l’all i els tomàquets.
Afegiu-hi aigua, deixeu-ho bullir i afegiu-hi les patates.
Salpebreu- ho i en l’últim moment afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb costella de vedella.
Es pot substituir la patata per moniato blanc.
S’hi poden afegir bolets.
S’hi pot afegir conill a més de la costella.

Altres noms:
Patates amb suc.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.