Patates de pastor

Inici>Receptes >Patates de pastor
  • Patates de pastor
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Patates
  • 4 talls - Cansalada viada curada
  • 1 gra - All
  • Julivert trinxat
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparaciˇ:

Escaliveu les patates i talleu-les a rodanxes gruixudes.
Poseu-les sobre una safata i amaniu-les amb oli, sal, pebre, all i julivert.
Talleu la cansalada sense cotna a trossets petits i escampeu-los per sobre les patates.

Variacions:
En lloc de cansalada s’hi pot posar bacˇ fregit.
S’hi poden afegir unes gotes de vinagre a l’amaniment.
S’hi poden afegir trossets d’embotits.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.