Patates d'Olot

Inici>Receptes >Patates d'Olot
  • Patates d'Olot
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Patates
  • 300 g - Carn picada
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets
  • 1 copa - Vi ranci
  • 1 - Molla de pa remullada amb llet
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli
Introducció:
A aquesta manera de preparar les patates també se li diu "Patates de la Deu" o "Patates Bretxa".
Preparació:
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi la carn picada, la molla de pa, sal, pebre i nou moscada, i feu-hi la reducció del vi ranci.
Talleu les patates a rodelles i fregiu-les.
Preneu les rodelles de patata de dues en dues, poseu-hi pasta de carn al mig, arrebosseu-les amb farina i ou, i fregiu-les.

Variacions:
Es poden acabar al forn.
Les patates es poden bullir abans de fregir-les.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.