Patata amb ceba, bacallÓ i allioli

Inici>Receptes >Patata amb ceba, bacallÓ i allioli
  • Patata amb ceba, bacallà i allioli
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Patates a rodanxes gruixudes
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 250 g - BacallÓ dessalat
  • 1 fulla - Llorer
  • Aigua
  • Allioli negat
  • Julivert
Preparaciˇ:

Feu bullir en una cassola les patates, la ceba i la fulla de llorer, amb lĺaigua justa per cobrir-les.
Al cap dĺuna estona hi afegiu el bacallÓ a trossos o esqueixat.
Serviu-ho en un plat fondo, amb el brou de la cocciˇ i amanit amb una cullerada dĺallioli negat (vegeu la recepta d'Allioli negat) amb julivert.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.