Pasta fullada amb escalivada i anxoves

Inici>Receptes >Pasta fullada amb escalivada i anxoves
Ingredients:
  • 4 trossos de 15 x 5 cm - Pasta fullada
  • 1 - Pebrot verd escalivat
  • 1 - Pebrot vermell escalivat
  • 12 filets - Anxova
  • 8 - Tomàquets cherri
  • 1 dl - Tomàquet ratllat
  • Mesclum
  • 1 dl - Oli de julivert
  • 1 dl - Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
Introducció:

Del Restaurant El Velero de Sitges

Preparació:

Coeu la pasta fullada al forn a 200º.
Talleu els pebrots, salpebreu-los i amaniu amb oli d'oliva.
Talleu les anxoves de dalt a baix.
Poseu a sobre de la pasta fullada el tomàquet ratllat, els pebrots escalivats, després les anxoves en forma de reixa i, per últim, decoreu el plat amb el mesclum, els tomàquets cherri i l'oli de julivert.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Restaurant El Velero de Sitges
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.