Panellets de pinyons

Inici>Receptes >Panellets de pinyons
  • Panellets de pinyons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Pinyons
  • 3 - Ous
  • Per fer la pasta de massapà:
  • 500 g - Ametlla en pols
  • 500 g - Sucre
  • 100 g - Moniato cuit
  • 75 g - Clara d\'ou
Preparació:

Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients.
Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 hores, embolicada en un drap humit.
Feu boles de massapà d’uns 20 g, arrebosseu-les amb ou i enganxeu-hi els pinyons prement-los una mica.
Pinteu els panellets amb ou.
En una llauna untada amb oli poseu-los al forn a 230-250º uns 10 minuts, fins que estiguin daurats.

Variacions:
En lloc de moniato es poden fer amb patata.
En comptes de pinyons es poden fer panellets d’ametlla, panellets de coco, panellets de cafè o panellets de codonyat.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • repu
  • 29/10/2014 a les 16:59 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "
    La recepta mai portera patata o moniato.
    "
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.