Pa de pessic

Inici>Receptes >Pa de pessic
  • Pa de pessic
1
Ingredients:
  • 4 - Ous
  • 125 g - Farina
  • 125 g - Sucre
  • 1 - Pell de llimona ratllada
  • 1 cullerada - Llevat en pols
  • Mantega
Preparació:
Barregeu els ous amb el sucre i la ratlladura de llimona amb un batedor o unes barnilles fins que dobli el volum.
Afegiu-hi la farina i el llevat tamisat amb una espàtula.
Poseu-ho en un motlle untat amb mantega i farina i feu-ho coure al forn durant uns 30 minuts, escalfat prèviament a 180º.

Variacions:
S’hi pot afegir un polsim de canyella.
Es pot servir amb sucre de llustre per sobre.
Es poden separar les clares dels rovells i afegir-les muntades a punt de neu després de la farina.
S’hi pot afegir mantega.
Es pot fer servir fècula de patata substituint una part de la farina de blat.
Es pot substituir totalment o parcial la farina de blat per midó de blat de moro.

Altres noms:
Pa de pessic de Vic.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • oldasb
  • 22/01/2012 a les 19:37 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Estic molt contenta amb el resultat BONISIM, l\'heu de fer
    nota:batreu tot molt quasi blanc"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.