Ous remenats amb fredolics

Inici>Receptes >Ous remenats amb fredolics
  • Ous remenats amb fredolics
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Fredolics
  • 8 - Ous
  • Oli
  • Sal
Preparació:

En una paella amb oli salteu els fredolics fins que treguin tota l’aigua.
Saleu-los i barregeu-los, fora de la paella, amb els ous lleugerament batuts.
Torneu a escalfar la paella no gaire fort i aboqueu-hi els ous i els bolets.
Aneu remenant constantment, fins que els ous estiguin gairebé quallats.

Variacions:
Es pot fer amb qualsevol tipus de bolets.
S’hi pot afegir botifarra quan els bolets hagin perdut l’aigua.
S’hi pot afegir all trinxat.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.