Ous de reig a la brasa

Inici>Receptes >Ous de reig a la brasa
Ingredients:
  • 1 kg - Ous de reig
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Feu els ous de reig amb sal a la brasa, sense deixar que s’assequin massa.
Quan els traieu, amaniu-los amb un raig d’oli.

Variacions:
També es fan saltats amb un gra d’all.
Els podeu amanir també amb all i julivert.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.