Ou del galliner, puré de patata de la Vall d'en Bas i blat de moro

Inici>Receptes >Ou del galliner, puré de patata de la Vall d'en Bas i blat de moro
Ingredients:
  • 4 - Ous frescos
  • 4 - Patates de la Vall d'en Bas
  • 20 g - Pols de blat de moro (quicos)
  • 1 dl - Brou de pollastre reduït
  • 20 g - Tortell d'Olot
  • 5 g - Agar-agar
  • 3 dl - Oli
  • Sal Maldon
Introducció:
Del restaurant Les Cols d'Olot
Preparació:
Prepareu un puré cremós de patata, afegiu-hi l'agar-agar i poseu-hi un pols de sal. Poseu-ho en un sifó i reserveu calent.
Feu una pols amb el blat de moro.
Talleu el tortell d'Olot a daus i deixeu-lo assecar al forn durant 10 minuts a 120º.
Fregiu l'ou en una paella.

Per emplatar, disposeu en un plat soper el puré de patata amb el brou del pollastre. A sobre col·loqueu-hi l'ou amb els dauets de tortell, sal maldon i el blat de moro en pols.
Categoria: Altres receptes.
Font: Restaurant Les Cols
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.