Ou, carxofes i foie d’ànec

Inici>Receptes >Ou, carxofes i foie d’ànec
  • Ou, carxofes i foie d’ànec
  • Ou, carxofes i foie d’ànec
1
2
Autor: Hotel Restaurant Diego
Ingredients:
  • 2 - Ous
  • 2 - Carxofes
  • 2 medallons - Foie d'ànec
  • Oli d'oliva verge extra
Introducció:

Plat ideal per elaborar en la temporada de les carxofes.

Preparació:

Netegem i laminem les carxofes.

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva verge i tot seguit fregim les lamines de carxofa, i ho reservem.

Fem els ous fregits.

Passem els medallons de foie d'ànec per la planxa uns 2 minuts.

Tot seguit passem a emplatar, posem la carxofa al fons del plat, damunt posem l'ou i damunt d'aquest hi afegim el foie d'ànec.

Li afegim  un toc de sal Maldon i bon profit!

Categoria: Altres receptes.
Font: Hotel Restaurant Diego
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.