Olla barrejada

Inici>Receptes >Olla barrejada
  • Olla barrejada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1/2 - Careta de porc
  • 1 - Baldana de ceba
  • 1 - Baldana d'arròs
  • 1 - Bracet de corder
  • 1 - Os del carpó
  • 1 - Os de bou
  • 1/2 kg - Patates
  • 1 - Col d'hivern
  • 100 g - Fideus
  • 200 g - Arròs
  • 200 g - Mongetes bullides
  • Safrà
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

En una olla poseu a bullir la careta, el bracet i els ossos.
Quan pràcticament la carn estigui cuita, retireu els ossos i el bracet, i afegiu-hi la col trossejada i les patates esqueixades.
Després hi tireu les baldanes, els fideus i l’arròs.
Uns 10 minuts després afegiu-hi el safrà i els fesols bullits.

Variacions:
S’hi pot posar pollastre i pota de porc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.