Olives fregides

Inici>Receptes >Olives fregides
  • Olives fregides
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Olives negres
  • Sal gruixuda
  • Oli
Preparació:

Saleu-les i fregiu-les en una paella tapada, fins que deixin anar una mica del seu oli.
Mengeu-les preferentment calentes.

Variacions:
En lloc de fregir-les es poden coure a la cendra (vegeu Olives cendroses) i després posar-los la sal.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.