Ofegat de la Segarra

Inici>Receptes >Ofegat de la Segarra
Ingredients:
  • un de cada - Orella, morro i galta de porc
  • 2 - Peus de porc
  • 1 - Ceba
  • 1 cabeša - Alls
  • 2 - TomÓquets
  • 1/4 l - Vi blanc
  • Manat d'herbes ( llorer, timˇ, orenga i una fulla de menta)
  • un pessic - Pebre vermell dolš
  • un pessic - Pebre negre
  • Patates a daus
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 4 Ametlles torrades
  • 10 - Avellanes
  • 2 - Nous
  • 1 tros - Xocolata a la pedra
Preparaciˇ:

Feu un sofregit amb la ceba i els tomÓquets.
Afegiu-hi els peus de porc, l’orella, el morro i la galta, tot tallat a trossos, i la cabeša d’alls.
Mulleu-ho amb forša aigua, afegiu-hi la sal, el pebre vermell i el pebre negre, tapeu bÚ l’olla i deixeu-ho coure a foc baix durant 2 hores aproximadament.
Quan faltin 20 minuts per acabar la cocciˇ afegiu-hi les patates i la picada, i deixeu-ho fins que les patates estiguin cuites.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.