Oca amb peres

Inici>Receptes >Oca amb peres
Ingredients:
  • 1 - Oca
  • 6 - Peres
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 5 - Tomàquets madurs
  • Manat d'herbes ( canyella, farigola, marduix i llorer)
  • Oli
  • Vi blanc
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • un grapat - Ametlles
  • 2 - Galetes
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:

Netegeu l’oca i talleu-la a talls una mica grans.
Enrossiu-la amb poc oli i a foc lent, perquè deixi anar el seu greix.
Retireu el greix sobrant i afegiu-hi la ceba, el manat d’herbes i els tomàquets.
Feu la reducció del vi, mulleu-ho amb miques d’aigua i deixeu-ho coure a poc a poc aproximadament 1,5 hores.
A mitja cocció afegiu-hi les peres pelades.
En els últims 10 minuts afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci.

Variacions:
Es pot bullir i fregir les peres abans d’afegir-les a l’oca.
A la picada en lloc de galeta s’hi pot posar carquinyoli.
Es pot triturar i colar la salsa.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.