Moniatos fregits amb sucre i canyella

Inici>Receptes >Moniatos fregits amb sucre i canyella
  • Moniatos fregits amb sucre i canyella
1
Ingredients:
  • Canyella en pols
  • Sucre
  • Oli
  • 2 - Moniatos blancs grossos
Preparació:

Peleu els moniatos i feu-los a rodanxes no gaire gruixudes.
Fregiu-les amb oli calent fins que siguin ben daurades.
En treure-les, ensucreu-les i tireu-hi un polsim de canyella per sobre

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.