Mongetes estofades amb morro i orella de porc

Inici>Receptes >Mongetes estofades amb morro i orella de porc
Ingredients:
  • 400 g - Mongetes bullides
  • 1 - Careta de porc: morro i orella
  • 2 - Tomàquets
  • 1 pessic - Pebre vermell dolç
  • 1 i ½ - Cabeça d'alls (½ per a la picada)
  • 1 - Ceba
  • 1 manat - Herbes (farigola, romaní, orenga i una fulla de llorer)
  • 2 pessics - Sal
  • Oli
  • Aigua (per coure les mongetes)
  • 2 branquetes - Julivert
Introducció:
De l'Hostal Cal Jaumet de Torà.
Preparació:
Poseu a coure les mongetes després de tenir-les tota una nit en remull.
Mentrestant feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet, mitja cabeça d'alls, el manat d'herbes, la sal i el pebre vermell, fins que quedi com una melmelada. Si veieu que s'asseca massa hi afegireu una mica de l'aigua de les mongetes.
En una altra cassola bulliu la careta, el morro i l'orella de porc, amb sal i llorer.
Quan estigui cuit, talleu-ho a trossets i afegiu-hi les mongetes.
Deixeu-ho coure un quart d'hora i, finalment, afegiu-hi la picada d'alls i julivert.
Categoria: Llegums.
Font: Hostal Cal Jaumet
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.