Mongetes amb cap de vedella

Inici>Receptes >Mongetes amb cap de vedella
  • Mongetes amb cap de vedella
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Mongetes bullides
  • 300 g - Cap de vedella cuit
  • 2 grans - All trinxat
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Feu un sofregit amb l’all i el julivert.
Afegiu-hi les mongetes escorregudes i el cap de vedella trossejat.
Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho al foc uns 10 minuts.

Variacions:
Podeu bullir les mongetes amb un os de vedella o de pernil.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Més informació:

gg

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.