Mongetes amb botifarra

Inici>Receptes >Mongetes amb botifarra
  • Mongetes amb botifarra
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 4 - Botifarres crues
  • 600 g - Mongetes bullides
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Feu la botifarra a la brasa o fregida.
Poseu les mongetes escorregudes al plat sortint de l’olla, amanides amb un bon raig d’oli d’oliva i acompanyades amb la botifarra.


Variacions:
Es poden fregir les mongetes desprÚs de bullir-les, amb una mica de cansalada.
Es pot tirar una mica d’all i julivert per sobre de les mongetes cuites.
S’hi pot posar botifarra esparracada. En aquest cas Ús millor la botifarra de perol.
Es pot acompanyar amb cansalada fregida.

Categoria: Llegums, Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (2)
  • ooo
  • 17/03/2009 a les 18:37 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Jo hi fregeixo ceba, i ho fregeixo amb una mica d'all, i la butifarra a trossos.

    Surt molt bona :)"
    • La seva puntuaciˇ
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • XARCUTERIA MARIA MERCE VILA
  • 23/05/2009 a les 23:45 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "UNA ALTRA VARIANT, QUE A LA NOSTRA CANSALADERIA ANOMENEM "TASTET", SOFREGIR ELS FESOLS AMB OLI D┤OLIVA DE LES GARRIGUES I UNA MICA D┤ALL, AFEGIR-HI UNA BOTIFARRA NEGRA ESPARRACADA, (TREURE EL BUDELL), I REMENAR-HO BE ,MENTRE ES SOFREGEIX, EL RESULTAT ES EXCELENT "
    • La seva puntuaciˇ
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.