Mil-fulls de vedella amb ceps

Inici>Receptes >Mil-fulls de vedella amb ceps
Ingredients:
  • 1 - Rodó de vedella
  • 4 - Cebes mitjanes
  • 200 g - Ceps
  • ½ copa - Brandi
  • ½ - Porro
  • 400 ml - Crema de llet
Introducció:

Del Restaurant Mare de la Font a Solsona.

Preparació:

Salpebreu el rodó lligat i coeu-lo al forn, escalfat a 180º, amb un raig d'oli d'oliva.
Sofregiu les cebes tallades a la juliana, a foc lent, en una cassoleta, fins que quedi daurada.
Per fer la salsa, retireu un terç de la ceba i afegiu-hi la meitat del cep.
Deixeu-ho sofregir 5 minuts, i quan es comenci a enganxar hi afegiu el brandi.
Deixeu-ho reduir 5 minuts més i aboqueu-hi la crema de llet.
Un cop arrenqui el bull, passeu el triturador elèctric i afineu-la amb l'ajuda d'un colador xinès.
Per al farcit, barregeu la ceba amb el que queda de cep i ho sofregiu 5 minuts.
Per al cruixent, talleu el blanc del porro en una juliana finíssima. Enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella fins que quedi ros.
Per muntar el plat, intercaleu el tall de rodó amb una cullerada del farcit, fins a aconseguir l'alçada desitjada.
Cobriu-ho amb la salsa i decoreu amb el cruixent de porro al damunt.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Mare de la Font
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.