Melindros

Inici>Receptes >Melindros
  • Melindros
  • Melindros
1
2
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 200 g - Farina
  • 150 g - Sucre
  • 5 - Ous
  • Sucre llustre
Preparació:
Separeu els rovells i les clares.
Bateu els rovells d’ou amb el sucre fins fer una mescla esponjosa.
Afegiu-hi de mica en mica la farina tamisada i aneu treballant la massa.
Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu amb molta cura
Ompliu amb la pasta una mànega amb forat rodó i esteneu-la sobre paper vegetal, fent tires d’uns 5 o 6 cm de llarg; espolseu-hi sucre llustre per sobre.
Poseu-les al forn a temperatura forta, uns 10 a 12 minuts, fins que es dauri la superfície dels melindros.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.