Mè mallorquí rostit

Inici>Receptes >Mè mallorquí rostit
Ingredients:
  • 1 - Cuixa de mè MMS
  • 2 - Cebes
  • 4 - Pastanagons
  • 2 - Tomàtigues
  • 1 tassó - Vi negre
  • Llimona
  • Alls
  • Romaní
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Sal i pebre bo
Categoria: Carns.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear
Més informació:

Fer uns quants talls a la cuixa de mè i posar.hi un all xafat a cadascun. Assaonar-ho amb sal i pebre bo i regar-ho amb un tassó de vi negre, suc de llimona i u roll d'oli d'oliva. Posar-hi dos brotets de romaní i deixar macerar la cuixa de mè durant 12 hores, girant-la de tant en tant.

Enfornar-la tres quarts d'hora amb la marinada a 200ºC.

Passat aquest temps, treure el romaní i afegir-hi les cebes, pelades i a quatre trossos, els pastanagons, rascats i a trossos, i les tomàtigues xapades pel mig, i fer-ho coure 20 minuts més.

Treure les verdures i el suc de dins la rostidora, capolar-ho i posar-ho dins d'una greixonera. Tot seguit afegir-hi un poc d'aigua, pebre bo i sal a gost. Fer-ho bullir un moment. Aquesta salsa se servirà a part.

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.