Mandonguilles de peix

Inici>Receptes >Mandonguilles de peix
  • Mandonguilles de peix
1
Ingredients:
  • 200 g - Lluš
  • 200 g - Rap
  • 200 g - Orada
  • 1 - Ceba
  • 4 - TomÓquets
  • 1 llesca - Pa remullat amb llet
  • un gra - All picat
  • Julivert picat
  • 1 - Ou
  • Farina
  • 1 got - Vi blanc sec
  • Brou de peix
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Per fer la picada:
  • 25 g - Avellanes
  • 1 gra - All
Preparaciˇ:
Trinxeu el peix sense espines ni pell.
Barregeu-lo amb el pa remullat ben espremut, el gra d’all, el julivert, l’ou, sal i pebre.
Amb aquesta massa feu les mandonguilles.
Enfarineu-les, fregiu-les amb oli calent i reserveu-les.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomÓquet.
Afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho uns minuts i feu la reducciˇ del vi blanc.
Mulleu-ho amb brou de peix i deixeu-ho bullir uns 20 minuts.
Coleu la salsa i poseu-la a la cassola juntament amb les mandonguilles.
Afegiu-hi la picada deixatada amb el suc de la cocciˇ i deixeu que cogui a foc suau uns 10 minuts.

Variacions:
Es poden fer de tota classe de peix i sobretot amb puntes i sobrants de peixos.
Es poden acompanyar amb salsa de tomÓquet.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.