Mandonguilles de bacallÓ

Inici>Receptes >Mandonguilles de bacallÓ
  • Mandonguilles de bacallà
1
Ingredients:
  • 400 g - Retalls de bacallÓ dessalat
  • 25 g - Farina
  • 1 tros - Pa remullat amb llet
  • 1 - Ou
  • 1 - All trinxat
  • Julivert trinxat
  • Vi ranci
  • Pebre
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Avellanes
  • SafrÓ
  • Alls
  • Julivert
Preparaciˇ:
Escaldeu el bacallÓ, refredeu-lo, esmicoleu-lo i piqueu-lo al morter.
Barregeu-lo amb el pa, l’all, el julivert, l’ou, un pols de farina, sal i pebre.
Amb aquesta barreja feu les mandonguilles, enfarineu-les i fregiu-les.
En una cassola poseu-hi una mica d’oli de fregir-les, hi desfeu la picada deixatada amb el vi ranci, ho mulleu amb aigua i hi afegiu les mandonguilles fins que quedin cuites.

Variacions:
En lloc d’aigua es pot fer servir brou de peix.
Es poden fer tambÚ amb salsa de tomÓquet.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.