Mandonguilles amb tomàquet

Inici>Receptes >Mandonguilles amb tomàquet
  • Mandonguilles amb tomàquet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Carn de vedella picada
  • 400 g - Carn de porc picada
  • 2 - Ous
  • Salsa de tomàquet
  • 3 - Alls picats
  • Julivert picat
  • Pa rallat
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
Preparació:
Feu les mandonguilles amb les carns, l’all, el julivert, els ous, el pa ratllat, la sal i el pebre.
Enfarineu-les i fregiu-les.
Afegiu salsa de tomàquet a les mandonguilles, mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure una estona tot junt.
Poseu-ho a punt de sal i pebre.

Per fer la salsa de tomàquet:
Peleu 1 kg de tomàquets i traieu-ne les llavors.
En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats i deixe-los coure a foc lent fins que formin una salsa.
Saleu-la al final.

Variacions:
Es pot acompanyar de pèsols.
Es pot afegir al final una picada d’ametlles, safrà i carquinyolis.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Sandra
  • 30/10/2008 a les 13:22 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Gracies per la recepta! M'han quedat genial!"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.